Saturday, May 7, 2011

New Tracks

I am planning a new route..(with a train)
For this new route I want to make it as 'new' as possible. New ground textures and procedural flora, new tracks, and in the next day's I will try to make new skies and weather bins.
Here a short preview of the new tracks in close detailed view.

Regards SAD

6 comments:

 1. Looks very realistic Siegfried. You can do real magic with Railworks! Yesterday I was in several more "modern" railwaystations. Now I am longing for some rest ;-) More the "secondary" routes, however they are hard to find in "the West" these days.
  If you need pictures from "the real thing" in detail just let me know and I will try to help you.
  Greetings,
  Hans, Hoofddorp

  ReplyDelete
 2. Ziet er weer fantastisch uit :D

  ReplyDelete
 3. Hoi Siegfried,
  Even een vraag. Ik werk met MAC-computers maar voor Railworks wil ik eigenlijk nog een desktop aanschaffen, zonder beeldscherm. Niet AL te duur. Heb je een goed advies voor me?
  Vr gr Hans

  ReplyDelete
 4. Hoi Hans,

  Volgens mij maakt het niet zoveel uit, als het maar een PC met redelijk geheugen(Railworks wordt sneller wanneer eenmaal geladen is met een groter geheugen)en een goede videokaart. Natuurlijk bepaalt de videokaart heel veel. Ik heb een Geforce GTX275 en 4 GB intern geheugen. (inmiddels al wat oudere PC met een Intel I5 2,67 GHZ) Daarnaast draai ik Railworks op een niet al te hoge resolutie van 1680 * 1050. Voor mij is dit voldoende, en blijft alles soepel lopen. Voor de juiste instelling van je videokaart mag je wat tijd nemen, daarmee is ook veel te bereiken. Op internet zijn daar veel tips over te vinden.
  Succes met je aanschaf, gr Siegfried.

  O ja..schaf Railworks aan via Steam, dat is makkelijk, updates gaan automatisch. Ik zie namelijk dat er ook niet legale versies al te krijgen zijn.

  ReplyDelete
 5. Hoi Siegfried,

  Dankjewel voor je reactie. Ik kan zeker wat met je tips. Ik heb van begin af aan Railworks via Steam aangeschaft en alle add-ons die ik heb zijn legaal van German Railroads, Justtrains en uiteraard Railworks. Daar heb ik al verschillende keren "profijt" van gehad met her-installatie op bijvoorbeeld een andere machine. Ik heb de hele zaak nu op een losse drive staan.

  ReplyDelete
 6. Anonymous12/6/11 02:05

  leuk spoortje siegfried.wel jammer dat de bielsen wat vierkant zijnde hoekjes mogen best iets af gerond worden met een ligte chamfer als het aan mij ligt. suc6 verders

  fopix3d remon

  ReplyDelete