Friday, January 28, 2011

finishing my route, starting new project(s)

I have finished my route..feeling a bit empty when it comes to Railworks.
Some expert is now doing the (re)signalling of the route. After that I will give some information about the release of my route. I am negotiating with a German company about this.

Until then I wil start my new project..animated scenery for general use. Also I will try to make a train in the next periode. First attemp is a simple rail vehicle, just to learn. Here is a first render of a Liebherr 900(in progress of course) After that maby I start with this Diesel train which is used by Arriva in my provence of Friesland. Regards SAD


5 comments:

 1. Anonymous31/1/11 17:36

  hi sad

  leuk dat je het gaat proberen om een trein te bouwen. er komt een hoop gerommel kijken bij het bouwen van een trein voor railworks.
  dat gerommel heb ik all redelijk achter de rug. vraag me gerust om hulp als je ergens niet uit komt!
  www.fopix.nl daar kun je me vinden.

  ReplyDelete
 2. Hallo Sad, ben heel benieuwd naar je route als die helemaal klaar is. Fantastisch en zeer verdiend dat het op deze manier gaat met je werk! Als het de duitse club is die ik in gedachte heb dan komt het vast goed!! Gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 3. Als het om gerommel gaat, dan lijkt het me vooral moeilijk om aan alle informatie en beeldmateriaal te komen. Ik wil graag de trein van begin tot eind eigenlijk zelf bouwen. Dus zowel trein, sounds, cab en driver. Ik verwacht vooral veel moeite met de sounds. De structuur bij het aansturen van de geluiden is nogal ondoorzichtig en onlogisch op het eerste gezicht. Het maken van het model en hem op de rails krijgen dat zal me inmiddels wel lukken.
  Wie weet roep ik je hulp in, bedankt!

  @ Hans..
  Ik hoop dat je gelijk krijgt! Het gaat me natuurlijk niet om het geld, maar ik hoop dat op deze manier RW in Duitsland langzaam aan wat meer aanhang krijgt, dat mijn route een impuls mag zijn voor meer addon's, treinen en scenario's. Ik heb me laten vertellen dat onze Duitse buren veel minder freeware dingen downloaden, dat ze graag een echt doosje in handen hebben. Om deze manier hoop ik vooral de afwerking van de route meer proffesioneel te krijgen. (seinen, scenario's, handboek etc..)

  Ik hou jullie op de hoogte,

  Siegfried.

  ReplyDelete
 4. hoi Siegfried
  prachtig allemaal wat je weer gebouwd hebt, er straalt zoveel liefde voor het landschap en detail af. Gaaf als het je zou lukken een Arriva Spurt te maken, die we genoeg zien in Leeuwarden..))
  En als je route ooit pay ware zou worden, dan zou ik dat logisch vinden, hoeveel tijd jij er in steekt met zo'n resultaat dat mag wat mij betreft beloond worden!
  groetjes uit Leeuwarden
  Ruud

  ReplyDelete
 5. dag

  beeld materiaal is zeker lastig. ik heb stadler all de vraag zelf gesteld maar geven deze niet vrij. hij stond namelijk all op mijn verlang lijstje toen de tijd. nu niet meer. zo ben ik gestart aan wat anders allemaal.

  ben benieuwd in elk geval siegfried dit modelletje samen met de talent hoop ik ooit te gaan zien in rw leuk om mee te rijden.

  ReplyDelete