Saturday, April 10, 2010

Hosvenn

The village of Hosvenn is ready, only a few kilometers of scenery to go.
After that, I will give it a try to make german 'formsignale' for my route. I hope I can use and alter the lua scripts for the signals..but it will need some study...i think. Edited: I saw some pictures of the new Railworks version for Germany..with yes those signals. I think I will wait for them...

SAD


3 comments:

  1. Anonymous12/4/10 21:41

    I can't wait. Its looking realy great. What an atmosphere!!!

    ReplyDelete
  2. Railworks 2 -3 için...
    Yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum...Yaklaşık 4 yıldır Railworks Editör çalışmaları ve yollar yapmaktayım forumda railworks bilgilerimi paylaşmaktayım....Çeşitli varklıkları Railworks Editör çalışmalarımda kullanmaktayım..Sizin blok çalışmalarınızı takip edeceğim...Selamlarımla..

    E-Mail Adresim..: olg.ressammaz@gmail.com

    Sami Samioğlu - Ankara - Türkiye

    ReplyDelete
  3. Railworks uygulama ve nesneler ,varlıklar eklentileri ile ilgili olarak yaptığım çalışmalar neticesinde , bir çok eklentileri rahatlıkla Railworks'a kurulum yaparak çalıştırmaktayım..Ne varki eklentiler arasında Railworks " News " eklentisini her nedense kurulumu doğru yapmama rağmen çalıştıramıyordum..News verisi ,Editörde arazi boyama programı içinde çalışıyor ve içinde boyama ile kayalar oluşturma işlemini oluşturuyor..Çok önem verdiğim bu eklentiyi farklı bir kurulum yaparak çalıştırdım..Rw editörde boyama metedu ile kayalar oluşumunu verebilmek artık çok hoş hele gelmiştir..SADRAİLWORK olarak sizi tanıyorum ,gerçek isminizi bilmiyorum..Bu nedenle kusurumu bağışlayın..News çalışmalarımla ilgili ekran görüntülerini buradan vermek isterdim..Görmeniz için..Bu siteye nasıl resim ekleyebilirim..Selamlarımla.

    Sami Samioğlu

    ReplyDelete